Skip to content

Rondje Streekdranken Zomer 2023

Neem deel aan rondje streekdranken 2023 of kom gewoon genieten van onze wijnen, cocktails & sappen op ons zomers terras.

Ook dit jaar hebben we een mooie, rustige fietstocht uitgestippeld door de prachtige natuur in en om Balen met de nodige tussenstops om te genieten van de streekdranken uit Balen.

Deelname aan Rondje Streekdranken is nog steeds gratis. We rekenen er wel op dat je onze terrassen bezoek en komt genieten van onze streekdranken.

Wil je een geschenkmand winnen met deze heerlijke streekdranken van Balen!? Doe mee met de prijsvraag. Op elke locatie zijn er enkele foto’s genomen. Weet waar deze foto’s genomen zijn en los de bijhorende vraag op. Deponeer het ingevulde formulier in de “Rondje Streekdranken”-doos bij de deelnemers.

En dit jaar is er een extraatje!
Op zondag 6 augustus opent Swinging Hulsen ook een zomerbar🌞 “In den hof van de Pastoor”, waardoor deze zondag hier een extra stop is.
Download de route en het antwoordformulier via deze link:
https://drive.google.com/file/d/1FZ1dzsPhBnZoNB57T8KUHePBM22j_koh/view?fbclid=IwAR2Hyp2CzbUdmCnasMFpMu2bols9EoqL8FnyDQYTp54jdjHBJGP55T7t70E 

Verlooy wijnen

Verlooy winery is een wijngaard en appelboomgaard in het Kempische Balen. We vervaardigen verschillende soorten wijnen, waaronder ook speciale fruitwijnen en mousserende wijnen. En ook verschillende fruitsappen op basis van appel en fruitmengelingen.

Nieuwsbrief

Adres

Jorishoevenweg 1
2490 Balen
Telefoon: 014 71 53 54

© 2017 Verlooy wijnen – All rechten voorbehouden

Back To Top
Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u akkoord met het gebruik ervan.
Accepteren