Skip to content

Kwaliteit over kwantiteit

In ons productie proces en in de wijngaard heeft de kwaliteit steeds voorrang op kwantiteit. Enkel zo kunnen we ons basis principe in stand houden om enkel topproducten af te leveren.

 

 

 

Traditioneel

Volgens traditionele principes werken betekent bij Verlooy rekening houden met oeroude biodynamische principes bij het uitvoeren van enkel “manuele” werken: snoeien, beperken van het aantal vruchttakken, ontbladeren, strenge selectie op het veld.

 

 

Authenticiteit

Authenticiteit nastreven: laag rendement, optimale rijpheid, minimaal gebruik van fytosanitaire middelen, zeer beperkt gebruik van herbiciden of insecticiden, bloemen begroeiing naast de rijen, machinale grondbewerking, enz …

 

Verlooy wijnen

Verlooy winery is een wijngaard en appelboomgaard in het Kempische Balen. We vervaardigen verschillende soorten wijnen, waaronder ook speciale fruitwijnen en mousserende wijnen. En ook verschillende fruitsappen op basis van appel en fruitmengelingen.

Nieuwsbrief

Adres

Jorishoevenweg 1
2490 Balen
Telefoon: 014 71 53 54

© 2017 Verlooy wijnen – All rechten voorbehouden

Back To Top
Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u akkoord met het gebruik ervan.
Accepteren