Ga naar hoofdinhoud

Rondje Streekdranken Zomer 2022

Neem deel aan rondje streekdranken 2022 of kom gewoon genieten van onze wijnen, cocktails & sappen op ons zomers terras. Ook dit jaar hebben we een mooie, rustige fietstocht uitgestippeld door de prachtige natuur in en om Balen met de nodige tussenstops om te genieten van de streekdranken uit Balen. Je kan vertrekken bij de verschillende streekdrankproducenten: Bierfirma NoordSter – Download hier de route met vertrek bij NoordSter Verlooy Winery – Download hier de route met vertrek bij Verlooy Winery Selia & Scob – Download hier de route met vertrek bij Selia & Scob We voorzien dit jaar ook een vertrekpunt aan de Oude Pastorij te Olmen voor de deelnemers uit Olmen en omgeving. Download hier de route Deelname aan Rondje Streekdranken is nog steeds gratis. We rekenen er wel op dat je onze terrassen bezoek en komt genieten van onze streekdranken. Wil je een geschenkmand winnen met deze heerlijke streekdranken van Balen!? Doe mee met de prijsvraag. Op elke locatie zijn er enkele foto’s genomen. Weet waar deze foto’s genomen zijn en los de bijhorende vraag op. Deponeer het ingevulde antwoordformulier in de “Rondje Streekdranken”-doos bij de deelnemers.

Lees meer

Wine & Food Pairing

Na een succesvolle editie vorig jaar organiseren wij terug een wine&food pairing. Een avond met lekkere gerechtjes en een heerlijk glaasje aangepaste wijn op het tuinterras aan de wijngaard van Verlooy Winery te Balen. De Wine & Food pairing gaat door op vrijdag 15 juli, zaterdag 16 juli en zondag 17 juli. Voor een 5 gangenmenu (Marmite Catering) met aperitief en aangepaste wijnen (Verlooy Winery) betaald u €86 pp. Er kan ter plaatsen betaald worden met payconiq of cash. Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/5XmuHNWe2ujV7Wrh9

Lees meer

Lente Degustatie

Zin een avond met lekkere gerechtjes en een een heerlijk glaasje aangepaste wijn? Dit kan tijdens de lente degustatie op het tuinterras aan de wijngaard van Verlooy Winery te Balen. De Degustatie gaat door op donderdag 26 mei om 17 uur, vrijdag 27 mei om 17 uur en zondag 29 mei om 13 uur. Er wordt eerst een mousserende wijn met hapjes gedegusteerd, waarna een degustatie van 5 wijnen met aangepaste kazen, streekproducten en gerecht met lokale asperges volgt. Hiervoor betaald u €38 per persoon. Er kan ter plaatsen betaald worden met payconiq of cash. (duur +- 3u) Inschrijven via https://forms.gle/8VHEuomUG4oRkk5j8 Opgelet, de plaatsen zijn beperkt. Enkel de eerste 20 personen die inschrijven (per dag) kunnen wij verzekeren van een overdekte plaats bij minder goed weer

Lees meer

DEGUSTATIE & WINTERBAR

  Laat u overtuigen en kom genieten ! verlooywinery@telenet.be Chappel.be Jorishoevenweg 1, 2490 Balen Tel 0473/556779

Lees meer

Feestdagen 2021

Ga voor lokaal en authentiek tijdens de feestdagen ! Open op zondag 12 en 19 december van 14u tot 18u of na afspraak. (gewoon even bellen) Degustatie cafe en Shop open. - een flesje om van te genieten ? - een proef pakket ? - een geschenkverpakking of een relatiegeschenk ? - een doos wijn thuis geleverd ? - wil je graag dat je bestelling klaarstaat bij aankomst ... Wij doen ons best om aan uw vragen te voldoen. Gratis levering aan huis vanaf 6 flessen wijn of proefpakket (2 wijnen, mousserende wijn chappel, en 3 sappen) in regio Balen - Mol - Meerhout   Tel 0473/556779 verlooywinery@telenet.be Chappel.be Jorishoevenweg 1, 2490 Balen

Lees meer

Rondje streekdranken / Zomer degustatie terras augustus 2021

Neem deel aan rondje streekdranken 2021 of kom gewoon genieten op ons zomers terras. We voorzien ruime en veilige plaatsen. Download hier de route beschrijving Rondje Streekdranken 2021 V3 Download hier ( Antwoordformulier Rondje Streekdranken 2021 ) uw deelname formulier, vul het in en deponeer dit in een van de boxen bij de deelnemers, en win een geschenkenpakket !

Lees meer

Rondje streekdranken / Zomerse terrasdagen in Augustus

Neem deel aan rondje streekdranken of kom gewoon genieten op ons zomers terras. We voorzien ruime en veilige plaatsen. Download hier ( Rondje Streekdranken 2020 - Vertrek Verlooy Winery ) uw deelname formulier, vul het in en deponeer dit in een van de boxen bij de deelnemers, en win een geschenkenpakket !

Lees meer

Tijdelijke maatregel

Ook tijdens deze dagen genieten van een lekker glaasje wijn in uw kot ? Wij doen gratis leveringen in de buurt vanaf bestellingen 6 flessen wijn. Info en bestellen via verlooywinery@telenet.be of berichtje via facebook (steeds naam, adres en telefoonnummer vermelden) Vooraf betalen.

Lees meer

Eindejaars degustatie dagen

Kom genieten van onze wijnen-mousserende wijnen-sappen en ons aanbod aan geschenken. Wij zijn open op Zondag 15, 22 en 29 december van 14u tot 18u. Verlooy Winery Jorishoevenweg 1 Balen  

Lees meer

Verlooy wijnen

Verlooy winery is een wijngaard en appelboomgaard in het Kempische Balen. We vervaardigen verschillende soorten wijnen, waaronder ook speciale fruitwijnen en mousserende wijnen. En ook verschillende fruitsappen op basis van appel en fruitmengelingen.

Nieuwsbrief

Adres

Jorishoevenweg 1
2490 Balen
Telefoon: 014 71 53 54

© 2017 Verlooy wijnen – All rechten voorbehouden

Back To Top
Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u akkoord met het gebruik ervan.
Accepteren